Apeldoorn geeft warmte

Apeldoorn geeft warmte

Geef je 190 euro een goed doel

Heb je de energiecompensatie van 190 euro gekregen, maar heb je die niet nodig? Doneer! Christelijk Noodfonds Apeldoorn (CNAP), energiecoöperatie deA en Stimenz zorgen er dan samen voor dat 100 procent van het bedrag wordt gebruikt om mensen te helpen. Die kunnen dan hun energierekening naar beneden brengen.

Scan de QR-code en geef

U maakt snel en eenvoudig uw gift over aan CNAP ten gunste van deze actie.

Extra ondersteuning blijft nodig

Levensmiddelen, energie, alles is duurder geworden in de afgelopen jaren. Daardoor dreigen ook mensen die het tot nu toe wel redden, in de problemen te komen. Mensen die net boven de inkomensnorm zitten om toeslagen te ontvangen, hebben soms ook extra ondersteuning nodig.

Welke hulp?

Wat er wordt gegeven, wordt per persoon bekeken. Waar is geld voor nodig en hoe kan de energierekening van deze mensen naar beneden? Helpen gordijnen om tocht tegen te houden? Of kan de energieslurpende koelkast misschien beter worden vervangen? CNAP, deA en de sociaal raadslieden van Stimenz kijken wat er nodig is. Met het geld dat Apeldoorners hebben gedoneerd, helpen ze anderen uit de brand. Mensen kunnen deze hulp aanvragen via Stimenz, deA en CNAP.

Een actie samen met:

Maak een ander blij:

Bouwien Krikke, voorzitter van CNAP: “Als je een goed energiecontract hebt, een geïsoleerd huis en zonnepanelen, heb je weinig last van de energiecrisis. De compensatie heb je eigenlijk niet nodig. Waarom zou je er een ander dan niet blij mee maken? Als je de 380 euro doneert aan ‘Apeldoorn geeft warmte’ weet je dat je er een ander mee helpt. Wie het goed heeft, kan met deze actie delen met wie het moeilijk heeft. Dit omdat we geloven in verbondenheid tussen mensen.

CNAP werkt samen met hulpverlenende instanties, waaronder: